Wszystkie czasy w strefie UTC [czas letni (DST)]

Drukuj

mała pomoc dla nowicjuszki
Autor Wiadomość
PostNapisane: So lip 28, 2007 1:47 pm 

Witam !
Niedawno dostałam od przyjaciela odtwarzacz MP3 chyba JVC (takie sa przynajmniej słuchawki) o pojemnosci 256 Mb. Problem polega na tym ze całkowicie jestem zielona w te gierki i kiedy podłaczyłam go do kompa mój komp nie wykrył go.Podobno potrzebna jest mi jakas płyta instalacyjna której niestety nie posiadam, znaczy to ze przyjaciel mi jej nie dał a teraz nie mam z nim kontaktu bo wyjechał na wakacje.Bardzo bym chciała słuchac muzy z odtawrzacza ale nie jest to mozliwe.Czy znajdzie sie tutaj jakas miła i cierpliwa osoba, która bedzie mogła mi pomóc.Przejrzałam forum ale jeszcze wiekszego globusa dostałam bo nic nie czaje . Nie wiem nawet jaki to typ odtwarzacza , wiem tylko jak wyglada (tu link do obrazka: http://www.mfe.pl/PHP/IMAGE/6922.jpg ). czy jest moze jakis inny sposób aby móc uruchomic go bez płyty instalacyjnej? Bardzo prosze WAS o pomoc i z góry bardzo dziekuje za jakakolwiek pomoc. Pozdrawiam.

Re: mała pomoc dla nowicjuszki
PostNapisane: Pn lip 30, 2007 2:33 pm 

witam ponownie !
widze ze jest 11 wyswietlen i ani jednej odpowiedzi, czy chodzi o to ze jednak nic nie da sie zrobic z problemem jaki posiadam.
az nie chce mi sie wierzyc.
ponownie bardzo prosze o pomoc.

Wszystkie czasy w strefie UTC [czas letni (DST)]